CONTACT US

CONTACT US

                         

Zoek je een te gek maffe, originele verrassing voor een man?
Of zoek je een geinig verjaardagscadeau?
Je bent op de juiste plek, want dit is echt een klapper!

ALCOHOL CAGE®

De alcoholkooi– een origineel idee voor een creatief cadeau.

ALCOHOL CAGE®

De alcoholkooi – een origineel idee voor een creatief cadeau.

Zoek je een te gek maffe, originele verrassing voor een man?
Of zoek je een geinig verjaardagscadeau?
Je bent op de juiste plek, want dit is echt een klapper!

De verjaardag van een van je vrienden staat voor de deur en de rest van de vriendenkring rekent erop dat jij, zoals altijd, met een geweldig cadeau-idee op de proppen komt? Of je baas heeft je op het laatste moment opgedragen nog iets extra’s te bestellen voor het bedrijfsfeest? Als jij een van die mensen bent die alles al gezien hebben, is het vast wel eens lastig weer een creatieve klapper of grappige gadget te bedenken. Maar ook voor mensen zoals jij hebben wij een echt succesnummer in petto…

De geinige drankbox: een knalsucces op feestjes

Om je vrienden te verrassen met iets ongebruikelijks, hoef je geen berg geld uit te geven en ook niet alle winkels met fopartikelen af te speuren. Dit cadeau voor echte mannen – de metalen alcoholkooi – zal een geweldige verrassing blijken te zijn. Dit gadget met ‘personal touch’ is een perfecte oplossing voor elke lastige situatie. Je kunt het nog te elfder ure bestellen, zowel voor een feestje met je beste vrienden als ook voor een officiële gelegenheid.

Zal zo’n creatief gadget in de smaak vallen?

De gekste ideeën zijn vaak de beste! Het valt niet te ontkennen dat de meerderheid van de mannen best tevreden zal zijn met een fles drank, maar zullen ze zich zo’n cadeau lang herinneren? Je vrienden en kennissen zullen het verjaardagspakket met daarin die geweldige alcoholkooi zeker niet vergeten. Vooral omdat er wel 130 moertjes bij zitten. Best veel, nietwaar? Probeer ze maar eens allemaal los te draaien tijdens een gezelschapsspel, waarbij je er bij elke ronde eentje af mag draaien… Je kunt ook een wedstrijdje houden, wie ze het eerst allemaal los heeft. Of zelf helemaal andere spelregels bedenken: geef je fantasie op de vrije loop!

Een metalen flessenkooi: een grappig en praktisch gadget.

De praktisch bruikbare binnenmaten bedragen 8,5 cm x 8,5 cm x 25 cm. Dit betekent dat je er makkelijk een fles met een hoogte van maximaal 25 cm (zoal bijv. Jack Daniels 0,7 liter) in kwijt kunt. De kooi is geheel van metaal en weegt bijna 5 kilo. Je kunt hem op tafel zetten of ergens anders in de kijker zetten. Hij kan ook als decoratief element opgehangen worden: hij heeft speciale ophang-ogen. Het zal geen man ontgaan dat dit prachtstuk een lust voor het oog is.

Het product is in de EU en van topkwaliteit materiaal gefabriceerd. Weet echter dat je zelf je lievelingsdrank moet aanschaffen: de kooi wordt verkocht zonder fles drank.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een geinig cadeau-idee of naar een grappige whiskybox… De ontvanger zal zeker enthousiast zijn over deze alcoholkooi met zijn unieke constructie en solide uitvoerig. Elke borrel met vrienden wordt uniek, als je lievelingsdrank presenteert in zo’n originele verpakking. En elke bezitter van deze box kan zeker zijn dat zijn vrienden dit grappige verjaardagscadeau ook weten te waarderen!